Logga in på ert bildkonto. Vill ni beställa bildark så kan ni under "Personligt Paket" klicka på Lägg till. Där väljer ni sedan vilket ark ni vill beställa och har möjlighet att redigera enligt ert önskemål.

Vill ni beställa till någon produkt utöver bildark så får ni klicka på  "gå vidare" där finns produkterna representerade under olika kategorier. Välj önskad produkt och designa enligt önskemål.